Om Snövit

Hej och varmt välkommen till min blogg! Kul att du har hittat hit!snovitjanson

Jag heter Snövit Janson och är född i Belgrad, Serbien, uppvuxen i Strömsnäsbruk i Småland och bor sen många år tillbaka i Stockholm. Jag hämtar näring och inspiration ur mina två fantastiska världar och bloggar om mat, dryck, musik, platser.

Efter att ha skrivit boken Sverige, juggarna och jag har det känts naturligt för mig att försöka hitta en plattform som har med mitt ursprung att göra.
Under en period drev jag en e-handelsbutik, balkanbutiken.se. Som många andra egna företagare fick jag ha flera jobb och efter ett tag hann jag inte med min e-butik på det sätt jag önskade.
Därför är balkanbutiken.se pausad.

Jag fortsätter att blogga som privatperson.


Ćao i dobrodošli na moj blog!
Ja sam Snežana Janson i pišem sa puno ljubavi o Balkanu i Skandinaviji. Rođena sam u Beogradu, odrastla sam u Strömsnäsbruku u Švedskoj a već godinama živim u Štokholmu. Nalazim inspiraciju u moja dva divna sveta a pišem o hrani, piću, muzici, mestima.
Hajde samnom na dvokulturni trip!


Welcome to my blog!
My name is Snövit (Snow White) Janson and I blog with great passion about Balkan and Scandinavia. I was borned in Belgrade, Serbia, raised in Strömsnäsbruk in Småland, Sweden. I live in Stockholm. I get my inspiration from my two amazing worlds and I blog about food, drink, music, places.
Join me om my two cultural trip!

 

4 reaktioner till “Om Snövit”

  1. Hej hej! När startar din balkanbutik?:)
    Läste lite i din blogg och såg dig inne på Facebook hos hötorgshallen! Så spännande det ska bli med en trip down memorylane med alla produkter! Känner igen ALLT du skriver om oss juggar. Stolt och ett ord som påminner mig om sommar,kompisar och alla godsaker som man bara kunde ta sig an “dole”. Stort lycka till! Poz//Jana

    1. Tack Jana!
      Balkanbutiken har öppnat sina portar äntligen!Du är så välkommen att handla i e-butiken. Jag kommer att fylla på produkter från Balkan, planerar en resa till Serbien inom kort. Och välkommen att höra av dig om du kommer på något som just du skulle vilja handla i butiken. Förresten, gå in på Balkanbutikens facebook-sida och tävla om en underbar kanna i emalj. Tävlingen pågår till den 26 september, här är länken till den https://goo.gl/7c3BdS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.